Aluksi anteeksi, ettei minusta ole kuulunut mitään viime aikoina - kesäloma ja työt ovat vieneet ajan ja saaneet laiskaksi. Otsikko kuitenkin kertoo tämänhetkisen tilanteeni. Legacy on nyt virallisesti tauolla teknisten ongelmien vuoksi.

Jostakin kumman syystä tietokoneeni käyttäjä ei päästä minua käyttäjäprofiiliini. Profiilissa on peli legacyperheineen, joten en millään pääse käsiksi sinne. Joudun tekemään kokonaan uuden käyttäjän koneelleni ja pelastaa vanhasta profiilistani sen, mitä vielä voin. (Käyttäjäprofiili-jutun lisäksi naapurusto, jossa legacyperhe oli, alkoi kummasti bugitella, kun viimeksi koskin siihen - lataus saattoi kestää n. puoli päivää. Testattua tuli sekin siis. Laiskuuden piikkiin voisi laittaa sitten senkin, etten tuota bugiongelmaa jaksanut hoitaa heti pois alta.)

Jos saan naapuruston ja ladatut pelastettua uudelle käyttäjälleni, jatkan tätä (ja jos innostukseni The Sims 2:n palaa...), ja jos ei, niin olen tässä pari viikkoa sitten kaavaillut uutta legacya... Ette arvaakkaan, kuinka tämä asia meikäläistä harmittaakaan. Katsotaan, mitä tuleman pitää, ja toivotaan parasta!

Toivottavasti en ole kenenkään mieltä painanut alas viettämällä hiljaisuutta tässä legacyssä. Hyvää kesänjatkoa kaikille!