Korvaavat

Ihot

Silmät

Raskausvaatehack

Korvaavat hedelmöitysteknikot

Aliensilmät

Alienihot

Sivuja

Radosims - suomalainen The Sims 2- sivusto, josta löytyy tietoa ja vaatteita. Suosittelen!

4 Ever Simfantasy - huonekaluja ja tavaroita. Jotkut donationeita, PMBD.

Helgasims - venäläiseltä sivustolta hienoja hiuksia! Löytyy myös vaatteita ja ihoja. Tietääkseni ilmaista

Parsimonious - tavaroita, vaatteita, vähän kaikenlaista. Ilmaisia. 

Sironasims - ihoja, fantasiaihoja hieman ja mm. korvaavat kulmakarvat ja ihot. Ilmaisia

LaPink - meikkejä, hiusten värjäyksiä.

Decorgal Designs - vaatteita sekä miehille että naisille. Sivulla myös huonekaluja ja posehackeja. Vaatii rekisteröitymisen.

inBeatz - vaatteita aikuisille naisille ja teineille. Ilmaisia

LianaSims2 - vaatteita, enimmäkseen naisille. Sivustolla erikseen donationpuoli, mutta muuten ilmaista tavaraa.

All About Style - vaatteita koko ikäluokalle, molemmille sukupuolille. Sivulla myös viktoriaanisia ja muita historiallisia vaatteita. Ilmaisia

Around The Sims 2 - huonekaluja joka lähtöön.

Peggysims - Hiuksia, vaatteita, tavaroita ja kaikkea muuta kivaa. Suurin osa donationeja tai giftejä, kannattaa silloin käydä PMBD:ssä. Vaatii rekisteröitymisen.

Raonjena  - hiuksia, hiuksia ja hiuksia. Myös parit vaatteet. Vaatii rekisteröitymisen.

XM Sims - hiuksia, vaatteita. Ilmaisia, ainakin tietääkseni.

Rosesims2 - taidokkaita hiuksia sekä fantasiakamaa. Yksi posehack. Osa donationeja, PMBD.

HolySimoly - erittäin hienoja ja tarkasti tehtyjä huonekaluja ja muita rakennustarvikkeita. Jotkut donationeja, PMBD.

Sims in Paris - upeita huonekaluja, sekä ihania tapetteja ja lattioita.Sivulta löytyy myös maksullista tavaraa, mutta suurin osa on ilmaisia.

PMBD - paikka, josta löytää donationeita (=maksullisia) ladattuja.

Mod The Sims 2 - täältä jos mistä löytyy vaikka mitä! Vaatii rekisteröitymisen.

 

OHJE: Kuinka lataan ja laitan ladatut peliin

1. Mennään sivulle, mistä halutaan ladata. Otin nyt esimerkiksi XM Simsin, sillä sieltä on aika yksinkertaista ja helppoa ladata. (Tosin ehkä hieman työläämpää, mutta mutta...)

Sivuilta löytyy yleensä kohta Downloads/Skins, jossa ladatut sijaitsevat. Sieltä löytyy vaikka hiuksia, vaatteita, huonekaluja jne, sivusta riippuen.

Okei, nyt on löytynyt hiukset, mitkä halutaan ladata. Jotta hiukset toimisivat ja näkyisivät pelissä, tarvitaan mesh. Mesh on ns. muotti. XM Simssissä painetaan kuvaa, jossa lukee "MESH".

HUOM! Joskus jotkut tekevät vaatteitaan toisten mehseihin. Mm. All About Stylen vaatteissa lukee kuvan yläpuolella "mesh by sivustonnimi included", joka tarkoittaa, että mesh on ladatun mukana, eikä tarvitse ladata erikseen.  Myös pelkkä "mesh included" tarkoittaa, että meshiä ei tarvitse ladata erikseen. Jos siellä taas lukee "mesh not included", meshiä ei ole mukana. Silloin pitäisi jostain löytyä kohta, mistä sen meshin voi ladata.

ScreenShot314.png

2. Hyvä, nyt on painettu. Tällainen näkymä pitäisi tulla esiin:

ScreenShot315.png

Painetaan seuraavaksi "tallenna". Seuraavaksi valitset, minne haluat tallentaa. (Itse laitan jonnekkin tiettyyn kansioon, tai sitten Windows Vistalla tiedostot menevät ladatut tiedostot- kansioon, joka on enkuksi Downloads.)

3. Pelkkä mesh ei kuitenkaan aina riitä, että ladattu näkyisi pelissä. Ladataan siis vielä värjäys, painetaan väri, mikä halutaan ja tehdään samalla lailla kuin meshin latauksen kanssa. Voit ladata useamman kuin yhden värinkin, mutta tässä esimerkissä lataan vain yhden mustan hiusvärin "black".

ScreenShot316.png

 

4. Hienoa, nyt olet siis ladannut meshin ja haluamasi värjäykset. Seuraavaan osioon tarvitset WinRarin, mikäli tiedostot on tallennettu Zip- arkistoihin. WinRarin voi ladata vaikka ilmaiseksi tästä.

ScreenShot317-1.png

WinRarin avulla siis voidaan purkaa mm. Zip- tiedostoja. WinRarista valitaan paikka, minne olet meshin ja värjäykset ladannut. Itselläni on Ladatut tiedosto/ Downloads- kansiossa.

5. Seuraavaksi painetaan kohtaa "Pura". Tällainen näkymä pitäisi olla:

ScreenShot318-1.png

6. Valitaan paikka, minne ladatut puretaan. Jotta ladatut näkyisivät pelissä, meshit sun muut värjäykset pitää laittaa näin: Käyttäjänimi -> Tiedostot -> EA GAMES -> The Sims 2-> Downloads. (Jos Downloads- kansiota ei löydy, se pitää luoda sinne itse. Muista kirjoittaa Downloads, isolla kirjaimella!)

ScreenShot319.png

Lopuksi painetan OK.

7. Nyt olet saanut meshin ja värjäyksen peliisi. Jos sinulla on Yöelämää- lisäri, voit luoda kansioita, jonne laittaa ladattusi. (Mutta niihin kansioihin ei voi enää luoda lisää kansioita, sillä silloin ne eivät toimi)

ScreenShot320.png

Tällä lailla tehdään myös ladatuille vaatteille, huonekaluille jne. Jotkut ladatut eivät vaadi meshejä, mutta yleensä kylläkin. Jos on kysyttävää, kysy pois vain.